קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

נקניקיות צלויות רטובות עם עדשים

נקניקיות צלויות רטובות עם עדשים
אם יש לכם שמן זית, עגבניות שרי, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו נקניקיות איטלקיות עם עדשים, נקניקיות איטלקיות עם עדשים, ו הנקניקיות הטובות ביותר עם עדשים מטוגנות ופרושוטו פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים חצי שמן במחבת שאינה מקל ולרכך את הבצל במשך 5 דקות. מערבבים את העדשים, לשפוך על המניה, ואז לכסות ומבשלים במשך 25 דקות עד העדשים מבושלים רק ורוב הנוזל התאדה. אם העדשים נראים יבשים לפניהם סיימו לבשל, להתיז קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים, לשים את הנקניקיות בדיל קלייה קטן, טפטוף עם השמן הנותר וצלי במשך 25 דקות הוספת העגבניות עם 8 דקות ללכת ולתת את הפח לרעוד טוב. מתבלים את העדשים, ואז כף על צלחות העליון עם נקניקיות, עגבניות וכל מיצים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עדשיםעדשים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-