נקניק פיקנטי ברוקולי Rabe פרמזן
נקניק פיקנטי ברוקולי Rabe פרמזן דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 745 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, פסטה רוטיני, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 80%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברוקולי חריף עם פרמזן וצנוברים, Orecchiette עם נקניק חריף ברוקולי Rabe, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe & נקניק פיקנטי.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים ברוטיני, וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 6 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
הוסף את rabe ברוקולי, להתאושש, קיטור עד רק מכרז, על 2 דקות בהתאם עובי.
מניחים את הנקניק האיטלקי למחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים עד להשחמה וכבר לא ורוד בפנים, על 5 דקות.
הסר את הנקניק מהמחבת והניח בצד; לנקז שומן עודף, משאיר כ 1 כף של טפטוף נקניק במחבת.
מפזרים את השום, ומבשלים עד שהוא מתחיל חום, על 1 דקה; מערבבים במחצית האספסוף ברוקולי. מבשלים ומערבבים עד שהרבה נבלע, ומוסיפים את שאר האספסוף ואת העגבניות החתוכות לקוביות. מבשלים עד שכל האספסוף רך, כ 5 דקות; מפזרים מלח ופלפל שחור.
להחזיר את הנקניק למחבת, ומבשלים רק עד הבשר חם; מפזרים גבינת פרמזן, פתיתי פלפל אדומים כתושים, טפטוף של שמן זית.