לזניית לובסטר ממיין
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו ל "לובסטר לאגנאן" לנסות. זה מתכון pescatarian מגיש 12 . מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, ביצים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו לזניית לובסטר ממיין, אוכלים על שומרי משקל: הלובסטר ליידי מיין לובסטר לחמניות, ו לחמניות לובסטר ממיין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה גדולה מערבבים יחד את גבינת הריקוטה, ביצים, חצי מהגבינת צ ' דר, חצי מגבינת המוצרלה וחצי מגבינת הפרמזן.
מערבבים את הבצל, שום, פטרוזיליה ופלפל.
מורחים 1 1/2 כוסות של רוטב אלפרדו בתחתית צלחת אפייה מוכנה. למעלה עם שכבה של אטריות לזניה. מסדרים 1/3 של בשר הלובסטר על האטריות, מכסים עם 1/3 של תערובת גבינת ריקוטה, ואז 1/3 של התרד ולאחר מכן שכבה נוספת של רוטב אלפרדו. חזור על תהליך זה פעמיים נוספות המסתיימות ברוטב על גבי.
מפזרים את שארית גבינת הצ ' דר, המוצרלה והפרמזן מלמעלה. תן למחבת כולה ניעור עדין כדי לסדר את הכל.
אופים, מכוסה באופן רופף בנייר אלומיניום, במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות במשך 10 דקות נוספות או עד הדף הוא השחמה.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.