נשיקות מרנג שוקולד
נשיקות מרנג שוקולד דורשות בערך 49 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 42 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו סוכר של קונדיטורים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, אגוזי מלך ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8%. נסו נשיקות שוקולד-אגוזי לוז, נשיקות אגוזי לוז שוקולד: באצ'י ד' אלסיו, ו עוגת שוקולד לחה עם קרם חמאה מרנג שוויצרי שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
בעזרת קערה גדולה מקפלים מעט את סוכר הקונדיטורים בכל פעם לחלבונים הטרופים בנוקשות.
מוסיפים את הקרקרים, האגוזים והווניל ומקפלים פנימה בעדינות. ממיסים את השוקולד על דוד כפול ומניחים להתקרר מעט. מקפלים את השוקולד המומס לתערובת החלבון. בעזרת גיליון עוגיות משומן, זרוק את התערובת על ידי חצי כפית מעוגלת.
מכניסים לתנור ואופים 12 דקות.
מוציאים עוגיות מהתנור וחוזרים על הפעולה עד שהבלילה נגמרה.