קושימומחה
מוכן ב49 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

נשיקות מרנג שוקולד

נשיקות מרנג שוקולד
נשיקות מרנג שוקולד דורשות בערך 49 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 42 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו סוכר של קונדיטורים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, אגוזי מלך ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8%. נסו נשיקות שוקולד-אגוזי לוז, נשיקות אגוזי לוז שוקולד: באצ'י ד' אלסיו, ו עוגת שוקולד לחה עם קרם חמאה מרנג שוויצרי שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בעזרת קערה גדולה מקפלים מעט את סוכר הקונדיטורים בכל פעם לחלבונים הטרופים בנוקשות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הקרקרים, האגוזים והווניל ומקפלים פנימה בעדינות. ממיסים את השוקולד על דוד כפול ומניחים להתקרר מעט. מקפלים את השוקולד המומס לתערובת החלבון. בעזרת גיליון עוגיות משומן, זרוק את התערובת על ידי חצי כפית מעוגלת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לכריכהלכריכה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
גליל פירותגליל פירות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מכניסים לתנור ואופים 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים עוגיות מהתנור וחוזרים על הפעולה עד שהבלילה נגמרה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®