המתכון פירות ים סביצ'ה על מלפפון עגול עם קוויאר ירוק יכול לספק את השתוקקות דרום אמריקה שלך בסביבות 8 שעות ו-20 דקות. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 50 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פפאיה, עלי כוסברה טריים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו טרטר טונה בסירת מלפפון עם קוויאר, לבשל את הספר: עשב ירוק סביצ'ה עם מלפפון, ו סביצ'ה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים את חלפיניו עם בצל, מיץ לימון, מיץ לימון, מנגו, פפאיה, כוסברה ושמן זית כתית מעולה. תערובת העונה עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים בצדפות לטבול אותם לחלוטין במרינדה. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות, רצוי בין לילה. (החומצות במרינדה "יבשלו" את הצדפות.)
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
מיץ לימון
מיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברה
פלפל חלפיניו
מרינדה
צדפות
פפאיה
מנגו
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
לקלף מלפפונים לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. מסננים תערובת צדפות וכפית על דיסקים מלפפון. למעלה עם 1/8 כפית קוויאר.