פלורנטין שלוק דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא מרגרינה, קמח, מרק עוף ללא מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו סול פלורנטין, סול פלורנטין, ו פילה של פלורנטין הבלעדית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים מים וחומץ לרתיחה בתנור הולנדי. להפחית חום; להוסיף פילה. כיסוי ומבשלים 1 דקה או עד אטום.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.