סופלה ברוקולי בריח לימון
מתכונים דומים: ברוקולי בריח לימון, ברוקולי בריח לימון רב, ו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל.
הוראות
מבשלים ברוקולי במים רותחים 4 דקות או עד מכרז.
ניקוז. מגניב לטמפרטורת החדר על מגבות נייר.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים היטב קמח וחלב בסיר; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים שמנת חמוצה, קליפה, מלח, חלמונים ושום; מבשלים 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה, ומערבבים ברוקולי.
לנצח את החלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות שליש מהחלבונים לתוך תערובת ברוקולי; מקפלים את החלבונים הנותרים לתערובת ברוקולי. תערובת כפית לתוך צלחת סופלה 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מניחים על מתלה באמצע התנור.
אופים ב 325 במשך 40 דקות.