קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה ברוקולי בריח לימון

סופלה ברוקולי בריח לימון
מתכונים דומים: ברוקולי בריח לימון, ברוקולי בריח לימון רב, ו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
2
מבשלים ברוקולי במים רותחים 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז. מגניב לטמפרטורת החדר על מגבות נייר.
4
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים היטב קמח וחלב בסיר; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים שמנת חמוצה, קליפה, מלח, חלמונים ושום; מבשלים 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה, ומערבבים ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
7
לנצח את החלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות שליש מהחלבונים לתוך תערובת ברוקולי; מקפלים את החלבונים הנותרים לתערובת ברוקולי. תערובת כפית לתוך צלחת סופלה 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים על מתלה באמצע התנור.
9
אופים ב 325 במשך 40 דקות.
10
מגישים באופן מיידי.