סופלה גבינת ברוקולי הוא מאכל ים תיכוני. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 32 גרם שומן ובסך הכל 361 קלוריות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 10 ומחירו 58 סנט למנה . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, גבינת צ'דר, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון של 40% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סופלה גבינת עיזים טרייה , סופלה שוקולד וסופלה מרמלדת וויסקי סביליה .
הוראות
1
הפרידו את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
2
מניחים לחלמונים ולחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר עד 30 דקות. משמנים 2-1/2-Qt. צלחת סופלה ואבק עם פירורי לחם; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3
בסיר ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה ברוקולי ובצל.