סופלה לימון כפול
סופלה עם לימון כפול יכול להיות בדיוק מה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 205 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו קרם טרטר, חלב, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופלה פטל כפול, סופלה שוקולד כפול עם רוטב פאדג'חם, ו סופלה לימון.
הוראות
מעיל 8 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג עם ספריי בישול; מפזרים 2 כפות סוכר מגורען.
מקום מוכן ramekins על תבנית אפייה.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מניחים קמח בסיר קטן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים את קליפת לימון, מיץ לימון, וסוכר מגורען 1/4 כוס. מבשלים תערובת לימון על חום בינוני עד עבה מבעבע (כ 5 דקות), ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר את תערובת החלב למחבת, ומבשלים על חום בינוני עד עבה (כ 3 דקות), ערבוב כל הזמן.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 25 דקות או עד פודינג מגיע לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
הכה את החלבונים ביצה, שמנת טרטר, ומלח במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות את תערובת ביצה לבן עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת לימון, ומקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת. תערובת כפית לתוך ramekins מוכן.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד הסופלים נפוחים ולהגדיר.
מחממים קרם לימון בסיר קטן על אש נמוכה עד חם. כפית 1 כף לימון Curd לתוך כל סופל, ומפזרים כל אחד עם 2 כפיות אבקת סוכר.