קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טביעות אגודל של דלעת

טביעות אגודל של דלעת
טביעות אגודל של דלעת נמשכות כשעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 103 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תמצית וניל, סוכר חום, פלפל אנגלי טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון ספונקולרי של 11% , המנה הזו לא כל כך אדירה. PB & J Thumbprints , Thumbprints ו- PB&J Thumbprints דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מקם מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים מראש ל-375 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה; ערפל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תפוח טארט קלוף פרוס דק (פרוסות 1/8 אינץ')תפוח טארט קלוף פרוס דק (פרוסות 1/8 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר, ועוד לגלגול2/3 כוס סוכר, ועוד לגלגול
1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)
3/4 כוס עגבניות חתוכות דק3/4 כוס עגבניות חתוכות דק
2
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקינמון, הפלפל האנגלי ו-1/4 כפית מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
קצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובהקצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובה
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורךעגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
ציוד שתשתמש בו
תבלין פאי דלעת נוסף לקישוטתבלין פאי דלעת נוסף לקישוט
בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דקבצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דק
3
להקציף את הסוכר החום, מחית הדלעת, שמן צמחי, ביצה ו-1/2 כפית וניל בקערה גדולה; מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים בעדינות בעזרת כף עץ עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
רכות עוף או חזה עוף חתוך לחתיכות קטנות בגודל ביסרכות עוף או חזה עוף חתוך לחתיכות קטנות בגודל ביס
אגוזי פקאן קצוצים גס או אגוזי מלך קצוציםאגוזי פקאן קצוצים גס או אגוזי מלך קצוצים
קצפת ואגוז מוסקט טחוןקצפת ואגוז מוסקט טחון
קצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובהקצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובה
4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
תבלין פאי דלעת נוסף לקישוטתבלין פאי דלעת נוסף לקישוט
בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דקבצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דק
4
זרוק כפות בצק במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)
5
אופים 6 דקות, ואז מוציאים מהתנור וחורצים שקע במרכז כל עוגייה בעזרת גב כפית. מחזירים לתנור, משנים את מיקום התבניות ואופים עד להתייצבות, 4 עד 6 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 (16 אונקיות) חבילה עוגיות סנדוויץ' OREO שוקולד, מחולקות1 (16 אונקיות) חבילה עוגיות סנדוויץ' OREO שוקולד, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס עגבניות חתוכות דק3/4 כוס עגבניות חתוכות דק
6
מניחים להתקרר 5 דקות על ניירות האפייה, ואז מעבירים לרשתות להתקררות מלאה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)
7
מכינים את המילוי: מקציפים את גבינת השמנת והחמאה בקערה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
תפוזים מנדרינה ופיסטוקים קצוצים, לא חובהתפוזים מנדרינה ופיסטוקים קצוצים, לא חובה
קצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובהקצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דקבצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דק
8
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים, מיץ הלימון, 1/2 כפית וניל שנותרה וקורט מלח; מקציפים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
3 לחמים שטוחים בפיתות (7 אינץ').3 לחמים שטוחים בפיתות (7 אינץ').
קצפת ואגוז מוסקט טחוןקצפת ואגוז מוסקט טחון
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורךעגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
9
מעבירים לשקית זילוף מצוידת בקצה עגול קטן; צינור לתוך השקעים. אבק בקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
10
צילום מאת אנדרו פרסל

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

עוגיית טביעת אגודל עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "