קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

סטייק ברזל שטוח שום קלוי

סטייק ברזל שטוח שום קלוי
סטייק ברזל שטוח שום קלוי הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 655 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סטייקים מברזל שטוח, מלח ופלפל גרוס, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה מרהיב. נסו סטייק ברזל שטוח במרינדה לימון ושום, סטייק ברזל שטוח עם רדיצ'יו קלוי בלסמי, ו סטייק ברזל שטוח צלוי עם פטריות קלויות עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסדרים שיני שום על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מטפטפים 1 כף שמן זית על שום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
אופים שום בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 15 עד 20 דקות, תוך ערבוב פעם אחת כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים שום מקורר ו 1/2 כוס שמן זית במעבד מזון; מערבבים עד שהתערובת היא משחה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מתבלים סטייקים במלח ופלפל. משפשפים משחת שום משני צידי כל סטייק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הסטייקים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -135 מעלות ל -140 מעלות צלזיוס (60 מעלות צלזיוס), כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מסירים את כל התבנית מהאש ומניחים לעמוד עד שסטייקים מגיעים לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס), או לדרגת האלימות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון.
דובדבן שחור ספורטיבי, ברי כהה, שוקולד מאלט עם הערות אלון צרפתי ניואנסים של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של כהה פירות מוביל לתוך משיי, רך גימור.
דובדבן שחור ספורטיבי, ברי כהה, שוקולד מאלט עם הערות אלון צרפתי ניואנסים של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של כהה פירות מוביל לתוך משיי, רך גימור.
Sporting black cherry, dark berry, malt chocolate with nuanced French Oak notes of vanilla and mocha. Elegant and refined on the palate with plenty of dark fruit leading into a silky, soft finish.