קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

סטייק צלע בגריל עם סלסה קרודה

סטייק צלע בגריל עם סלסה קרודה
סטייק צלע בגריל עם סלסה קרודה יכול להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.92 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 510 קלוריות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם מלח ופלפל אפור, אורגנו, עלי אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד טוב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סטייק צלע בגריל עם סלסה קונפטי, סטייק צלע בגריל עם סלסת תירס, ו סטייק צלע בגריל עם סלסה ורדה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: שיפודי עץ, ספוגים במים למשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
2
מכינים את הגריל ונותנים לו להישרף לגחלים בינוניות. ליבה את העגבניות וחתוך איקס דרך העור בתחתית כל אחת מהן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
בקערה זורקים את העגבניות, הבצל, הפלפל והצ ' ילי עם 1 עד 2 כפות שמן הזית; מתבלים במלח ופלפל. אבטח את הצ ' ילי בעזרת שיפודי עץ ממתכת או ספוגים כדי שלא ייפלו דרך סורג הגריל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את העגבניות על הגריל, בצד איקס כלפי מטה והרחק מחום ישיר, עם שאר הירקות. מכסים את הגריל ומבשלים, הופכים את הבצל, הפלפל והצ 'ילי לצ' ילי באופן שווה, עד שהעגבניות התרככו אך עדיין יציבות מספיק כדי לעמוד בפני עצמן והבצל, הפלפל והצ ' ילי שלפוחיות, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מכניסים את הפלפל והצ ' ילי לקערה ומכסים לאדים ומשחררים את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
תנו לעגבניות להתקרר לטמפרטורת החדר. בקערה גדולה ורדודה שלבו 4 כפות שמן זית, שום, חומץ, אורגנו. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מקלפים את הירקות בגריל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8
חותכים את העגבניות לשניים אופקית וסוחטים את הזרעים למסננת התלויה מעל קערה כדי לתפוס את המיצים. קוצצים דק את הבצל והעגבניות. מחזירים את עיסת העגבניות וכל המיצים מלוח החיתוך לקערה המחזיקה את מיצי העגבניות. זרעים וקוצצים את הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
חותכים את הפלפל לקוביות קטנות. מועכים את הצ ' ילי וטועמים כדי לקבוע את החום שלהם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
10
מוסיפים את כל הירקות עם תערובת שמן זית שום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
11
מערבבים היטב לפני ציפוי פסטה או סטייק האגף.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
מתבלים את סטייק האגף במלח, פלפל ומברישים בכף 1 משמן הזית. גריל, הופך פעם אחת, עד שנעשה לפי טעמכם, כ -10 דקות לבשר נדיר (לבישול בתוך הבית נסו ברזל יצוק, מחבת או מחבת ביסטקה). דקה לפני שמסירים סטייק מהאש, מעליו אורגנו וגורגונזולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
GorgonzolaGorgonzola
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
מעבירים לקרש חיתוך, מזלפים עוד 1 כף שמן זית, ומפוררים מעל את 1/2 כפית האורגנו שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
תנו לנוח כ -5 דקות.
15
בינתיים מברישים את הלחם משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הלחם משני הצדדים עד שהוא שחום ופריך מבחוץ אך עדיין רך מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
16
חותכים את הבשר באלכסון לפרוסות דקות ומסדרים על מגש או צלחות, על גבי לחם פריך. למעלה עם כ 1/4 כוס של סלסה קרודה, לכל פרוסת לחם מטפטף על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
Dientes De AjoDientes De Ajo
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
17
מגישים מיד.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אבלון נאפה מרלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
אבלון נאפה מרלו
אבלון נאפה מרלו
מרלו 2010 מראה את עומקו עם צבע נופך עשיר. ניחוחות של שזיפים, קומפוט אפרסק, טבק, ריבס ואניס ממלאים את הכוס. סוכר קרמל וניל הערות מן ההזדקנות אלון משלימים את ניחוחות פירות בשלים. מאפייני פרי ההרים מראים את עוצמת טעמי הפירות. הערך נהנה מתווי פירות יער מתוקים של אוליברי, ואחריו גימור של שימורי אוכמניות. האלון העניק טעמים של מוקה ובריוש קלוי, המשתלבים ומשלימים את שכבות הפירות העשירות. טאנינים מזוקקים תומכים ביין מאוזן זה. כאשר מרלו במשקל בינוני / כבד זה מתפתח בכוס, אפשר ליהנות מתווי פירות יער עסיסיים וכהים מתמשכים, מגע של תבלין קקאו המתפתח באמצע וגימור מתמשך.