סטייק שומשום בגריל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 72 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 758 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, בצל, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו סטייק שומשום, סטייק שומשום, ו סטייק צלעות עם שומשום בוטנים. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן שומשום במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים שומשום בשמן חם עד חום זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבן
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
העברת זרעים ושמן מיד לתבנית זכוכית גדולה או קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מערבבים בצל, רוטב סויה, מיץ לימון, סוכר, שום ופלפל לתוך תערובת שומשום עד המרינדה משולבת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מניחים סטייק לתוך המרינדה, הופך מעיל כל הצדדים. מכסים את צלחת האפייה בניילון נצמד ומקררים, הופכים סטייק לעתים קרובות, לפחות 4 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מבשלים את הסטייק על הגריל שחומם מראש עד שהבשר מתחיל להתקשות והופך לאדמדם-ורוד ועסיסי במרכז, כ -10 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C) עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
להעביר סטייק לצלחת, לכסות בנייר אלומיניום, ולתת לנוח במשך כ 10 דקות. חתוך את התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.