סטלן מסורתי
Stollen המסורתי לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 24 ומחיר 37 סנט למנה . לקינוח הזה יש 243 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם שמרים, חלב, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 18% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: Stollen , Stollen ו- Stollen .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, החמאה, הסוכר, הביצים, קליפת הלימון, המלח ו-3 כוסות קמח.
מוסיפים את הצימוקים, הפירות המסוכרים והשקדים.
מוסיפים מספיק קמח ליצירת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1/2 שעה.
מחוררים את הבצק ומחלקים לשניים; מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
מגלגלים או לוחצים כל חצי לתבנית 12 אינץ'. x 7 אינץ'. סְגַלגַל. קפלו צד ארוך עד למרחק של 1 אינץ' מהצד הנגדי; לחץ קלות על הקצה כדי לאטום.
מניחים על ניירות אפייה משומנים; העקומה מסתיימת מעט. מכסים ומניחים לתפיחה עד כמעט הכפלה, כשעה.
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשתות.
שלבו סוכר של קונדיטורים ומספיק חלב כדי להגיע לעקביות הרצויה; להתפשט על פני גנבים.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ריזלינג, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Dornfelder, Moscato Dasti
ניתן לשלב את Stollen עם קרם שרי, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "