סטרומבולי נקניק גבינה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סטרומבולי נקניק גבינה. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-21 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 426 קלוריות. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם סוכר, חלב חם, מים חמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-50 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטרומבולי נקניק איטלקי (המכונה גם לחם נקניק), סטרומבולי הודו גבינתי וסטרומבולי נקניק.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח והשמרים.
מוסיפים מים, חלב וחמאה; מקציפים על נמוך עד לקבלת תערובת אחידה.
הופכים על משטח מקומח היטב; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק עד שכבר לא ורוד; מסננים ומצננים. מערבבים פנימה את המוצרלה, 2 ביצים ובזיליקום; לְהַפְרִישׁ.
מנקבים בצק למטה; לחלק לשניים.
מגלגלים חלק אחד ל-15 אינץ'. x 10 אינץ'. מלבן על תבנית אפייה משומנת. כף מחצית מתערובת הנקניקיות לאורך צד אחד של המלבן עד למרחק של 1 אינץ' מהקצוות.
מקפלים את הבצק על המילוי; לצבוט קצוות כדי לאטום.
חותכים ארבעה חריצים אלכסוניים על גבי הסטרומבולי. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמלית. טורפים את שאר הביצה; להבריש מעל כיכרות.
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. פרוסה; להגיש חם.