עוגת גבינה ברנדי תפוחים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 561 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם ברנדי תפוחים, ביצים, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טארט פרנגיפן שוקולד לבן-דובדבן עם סורבה תפוחים ירוק וקומפוט ברנדי דובדבן-תפוח, עוגת גבינה ברנדי אלכסנדר, ו מטבל עוגת גבינה ברנדי-וניל.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, אגוזי המלך, החמאה והקינמון. לחץ על החלק התחתון ו-1-1/2 אינץ'. את הצדדים של משומן 9-ב. מחבת קפיצית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
יכול דיאט קרם סודה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את רסק התפוחים, השמנת, הברנדי, הקינמון ואגוז המוסקט.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
עוגת גבינה עובדת ממש טוב עם קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. אתה יכול לנסות נחש נהר קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם רמז למינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.