קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

סיר לחץ קולה צלוי צלעות בקר קצרות

סיר לחץ קולה צלוי צלעות בקר קצרות
סיר לחץ קולה צלעות בקר צלויות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 959 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו קולה, קורנפלור, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes Float קולה דובדבן כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו צלעות בקר קצרות ללא עצמות בסגנון אסיאתי סיר לחץ, צלעות בקר מטוגנות עם טורטלוני ברוטב שמנת מרסלה (בישול איטי ), ו צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המלח, פפריקה, פלפל שחור, קאיין, וכמון בקערה קטנה. באופן שווה לשפשף את תערובת התבלינים על כל הצדדים של הצלעות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את השמן בסיר לחץ 6 ליטר מעל חום בינוני עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, להוסיף מספיק צלעות קצרות כדי לכסות את החלק התחתון של התנור ללא צפיפות אותם. צור, מפנה מדי פעם, עד הצלעות שחומים על כל הצדדים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
העברה לצלחת גדולה וחזור עם הצלעות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את הקולה, רוטב הסויה, ואת ווסטרשייר, באמצעות כף עץ, לגרד את החלקים השחומים מהחלק התחתון של סיר הלחץ.להחזיר את הצלעות לסיר הלחץ, להפוך למעייל אותם ברוטב, ולנעול את המכסה במקום. להגדיל את חום הכיריים גבוה ולהביא את התנור ללחץ גבוה. להפחית את החום stovetop בינוני לבשל במשך 30 דקות, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על זרם גלוי, יציב של קיטור נמלט. בינתיים, להגדיר מסננת על קערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קולהקולה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הסר את סיר הלחץ מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי במשך 15 דקות.בזהירות מהר-לשחרר כל לחץ שנשאר בתנור, ולאחר מכן להסיר את המכסה (לשמור על הפנים שלך הרחק קיטור הימלטות).
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
7
להעביר את הצלעות לצלחת גדולה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
יוצקים את הנוזל דרך המסננת ומחזירים את תוכן המסננת לסיר הלחץ. באמצעות כפית גדולה, לרפרף ולהשליך את השומן מהנוזל המתוח ולהחזיר את הנוזל לסיר הלחץ (לחלופין אתה יכול להשתמש במפריד שומן).להחזיר את סיר הלחץ לתנור על חום בינוני גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מניחים את עמילן תירס ומים בקערה קטנה, להקציף לשלב, ולהוסיף חצי מהתערובת לסיר הלחץ. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא מבריק מעובה, על 30 שניות (להוסיף תערובת יותר קורנפלור לפי הצורך אם אתה רוצה רוטב עבה).
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
הסר מהחום, להוסיף את הצלעות השמורות, ולהפוך למעייל אותם ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
11
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.