סלואו-Cooker Jambalaya
ג'מבלאיאן של בישולים איטיים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 363 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לכם עלי טימין, רוטב פלפל, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו בישול איטי Jambalaya, בישול איטי Jambalaya, ו בישול איטי Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 1/2-כדי 6 ליטר בישול איטי, לערבב את כל החומרים למעט שרימפס ואורז.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 7 עד 8 שעות (או הגדרת חום גבוהה 3 עד 4 שעות).
מוסיפים שרימפס. במידת הצורך, להפחית את הגדרת החום נמוך; לכסות ולבשל על הגדרת חום נמוכה על 1 שעה ארוכה יותר או עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
מגישים jambalaya עם אורז.הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. עבור בישול איטי עם רק בסיס מחומם, בצע את כיווני היצרנים עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.