קושירגיל
מוכן ב13 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

סלט גזר

סלט גזר
סלט גזר לוקח בערך 13 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו יש 117 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. 224 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורש מלח, פלפל קאיין, פטרוזיליה שטוחה, שום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 94%, וזה אדיר. נסו סמבארו גזר / איך מכינים סלט גזר חם בגוג'ראטית, סלט אביב גזר וגזר עם פסטו עליון גזר, ו סמבארו גזר, איך מכינים סלט גזר גוג'ראטי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את הגזר השלם (חותכים אותם לשניים אם הם לא נכנסים לסיר) ומבשלים עד שהם פשוט מבושלים, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מסננים וחותכים גזר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
5
מקציפים יחד את מיץ הלימון, השום, הכמון, הקאיין והמלח בקערה גדולה. מזלפים לאט את שמן הזית עד לתחליב ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים את הגזר המבושל וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
7
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. בית דה לה וילט שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
בית דה לה וילט שרדונה
בית דה לה וילט שרדונה
צבע זהוב יפה עם אף עדין של פרחים לבנים והדרים. יין לבן מרענן ומורכב עם פאי לימון, ניחוחות בננה ואגסים טריים ואחריו רמזים קלויים של פרלין, וניל וערמונים מסוכרים. מושלם מוגש בפני עצמו כאפריטיף או עם פירות ים, דגים בגריל וסלטים.תסיסה של 10 עד 12 יום עם אלון צרפתי ואמריקאי ואחריה התבגרות רכה של 6 חודשים על השקרים הטבעיים של היין. כמחצית מהתערובת הסופית משלימה תסיסה מלולקטית, המאפשרת לשמור על חומציות טבעית מסוימת. בקבוק מוקדם מאפשר ללכוד רעננות וטעמים ראשוניים.