קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט העוף של בטי

סלט העוף של בטי
סלט העוף של בטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 373 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -25 דקות. אם יש לכם מיונז, פסטה צדף, עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: הסלט של בטי לארוחת ערב, סלט טונה (בטי קרוקר?), ו סלט תות-מנדרינה של בטי.

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים פסטה קליפה במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהיא מבושלת אך יציבה לנגיסה, 8 דקות. שוטפים במים קרים עד שהם מתקררים ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שלב פסטה, עוף, סלרי ושקדים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים מיונז, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים תערובת מיונז לתערובת פסטה; מערבבים היטב. מקפלים ביצים לפסטה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל