סלט מלפפון מקסיקני דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מנות ראשונות יש 79 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם פתיתי פלפל, מלפפון, תירס הקרנלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט מלפפון מקסיקני, מרטיני מלפפון מקסיקני, ו מרק מלפפון קר מקסיקני כוסברה.
הוראות
1
בקערה גדולה, לזרוק יחד את המלפפון, תירס, עגבניות, פלפל ירוק, פלפל אדום, וחומץ יין אדום. מתבלים בפתיתי פלפל אדום כתוש, שום, כמון, כוסברה, מלח ופלפל שחור. כיסוי, ולהירגע לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.