סלט עדשים עם תרד, פקאן, וצ'דר
סלט עדשים עם תרד, פקאן, וצ'דר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1018 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון טרי, שמן זית, עדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוח סתיו, אגס, סלט צ'דר עם פקאן, סלט תרד עם תפוחים ופקאנים, ו סלט תרד עם אפרסקים ופקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את העדשים, בצל, גזר, שום, עלה דפנה, ומספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, עד העדשים הם מכרז, על 30 דקות.
מסננים; להשליך את הבצל, גזר, שום, עלה דפנה.
במחבת קטנה, טוסט פקאן על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות. או טוסט אותם בתנור 350 במשך 5 עד 10 דקות. תחתוך אותם.
בכוס גדולה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד 2 כפות של חומץ, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים את השמן לאט, מקציפים.
לגרוס חצי התרד ולשים בכוס גדולה או קערת נירוסטה.
מוסיפים את העדשים החמים ולזרוק עם חצי ההלבשה, הנותרים 2 כפות חומץ, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לזרוק את התערובת בעדינות עד wilts תרד.
לזרוק את התרד שנותר לתוך ההלבשה הנותרת ולשים על צלחות. למעלה עם תערובת עדשים ופקאנים קלויים. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את הגבינה מעל.
המלצת יין: סלט זה, עם עדשים וצ ' דר עשיר, יכול בקלות לעמוד על יין אדום פירותי. טעמי גרגרי יער קלויים של פטיט סירה עושים את זה בדיוק כמו שצריך לתפקיד.