סלט פסטה עם אפונה ופסטו
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט פסטה פסטו עם אפונה, פסטו, אפונה וסלט פסטה, ו סלט פסטה פסטו עם אפונה ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את פסטו, לשלב את עשבי תיבול, שום, גבינה, אגוזים, ומיץ לימון בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף הלהב. דופק כמה פעמים עד קצוץ דק. כשהמכונה רצה, מוסיפים לאט את שמן הזית לזרם יציב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מניחים בצד.
בקערה גדולה, לשלב את הפסטה ואפונה.
מוסיפים את הפסטו לאט לאט עד שהסלט לבוש כראוי. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ועוד מיץ לימון.
מקשטים סלט עם אגוזים קצוצים ועשבי תיבול קצוצים, אם תרצה בכך.