סלט פסטה עם שרימפס, אבוקדו ואספרגוס
סלט פסטה עם שרימפס, אבוקדו ואספרגוס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 820 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1100 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אספרגוס, אבוקדו, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו שרימפס, תירס & סלט פסטה אבוקדו קליפורני & טיול אבוקדו יכול, שרימפס & סלט אספרגוס קלוי עם קרם אבוקדו לימון, ו שרימפס, בייקון, סלט פסטה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האספרגוס במים רותחים מכוסה במשך 3 עד 5 דקות. קריר מתחת למים זורמים ומתנקז.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ ' בזווית ולהוסיף לקערה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת, שרימפס, אבוקדו, עגבניות ובצל.
מניחים את כל מרכיבי ההלבשה בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים לשלב. סלט העונה עם מלח ופלפל, לטעמך ולזרוק שוב.