קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה עם שרימפס, אבוקדו ואספרגוס

סלט פסטה עם שרימפס, אבוקדו ואספרגוס
סלט פסטה עם שרימפס, אבוקדו ואספרגוס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 820 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1100 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אספרגוס, אבוקדו, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו שרימפס, תירס & סלט פסטה אבוקדו קליפורני & טיול אבוקדו יכול, שרימפס & סלט אספרגוס קלוי עם קרם אבוקדו לימון, ו שרימפס, בייקון, סלט פסטה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את האספרגוס במים רותחים מכוסה במשך 3 עד 5 דקות. קריר מתחת למים זורמים ומתנקז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ ' בזווית ולהוסיף לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הפסטה המבושלת, שרימפס, אבוקדו, עגבניות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1
מניחים את כל מרכיבי ההלבשה בקערה קטנה ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים לשלב. סלט העונה עם מלח ופלפל, לטעמך ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן