סלט צלופן-אטריות עם חזיר צלוי הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם קת חזיר מוצק, גזר, יין אורזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: אטריות צלופן וסלט ירקות, איך לבשל: זכוכית (צלופן) סלט אטריות, ו סלט אטריות צלופן עם רוטב בוטנים.
הוראות
1
חותכים חזיר לאורך התבואה לרצועות ארוכות 1 1/2-עד 2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר וזרוק כל גיד אבל לא לקצץ שומן.
3
להעביר חזיר שקית פלסטיק sealable גדול. מערבבים יחד מרכיבים חזיר הנותרים בקערה קטנה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף חזיר ולהפוך מעיל, ולאחר מכן לסחוט את התיק כדי לחסל אוויר רב ככל האפשר ולאטום. חזיר מרינט, צונן, לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 2
מרכיבים שתצטרך
5
שים מתלה תנור בשליש התחתון של תנור מחממים לתנור ל 191°. שים 1/2 מים אינץ 'במחבת קלייה של 9 אינץ' 13 ומניחים מתלה מתכת על פני החלק העליון של המחבת (מתלה לא צריך לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
6
הסר חזיר מן המרינדה, הזמנת מרינדה, ולסדר רצועות חזיר 1 אינץ ' בנפרד על מתלה. צלי בתנור 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, להביא מרינדה לרתיחה בסיר 1-ליטר, ואז להרתיח 1 דקה (מרינדה עשויה להיראות מקושקשת).
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום.
9
מברשת שני הצדדים של חזיר עם קצת מרינדה וצלי 10 דקות יותר. בנדיבות מברשת שני הצדדים של חזיר עם מרינדה שוב צלי, צלי 2 או 3 פעמים, 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
10
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 204° חזיר צלוי עד רצועות הם בצבע מהגוני ומקורמלים על הקצוות, 10 עד 15 דקות יותר (חזיר צריך לצלות במשך סך של כ 50 דקות).
מרכיבים שתצטרך
11
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
1
מערבבים יחד את כל מרכיבי ההלבשה בבלנדר עד לקבלת חלקה. מערבבים לפני השימוש.
1
משרים אטריות במים קרים כדי לכסות עד גמיש, על 15 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים אטריות לשניים עם מזמרה במטבח.
מרכיבים שתצטרך
3
מבשלים שעועית בסיר 5 עד 6 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד פריך במכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
העברה עם רחפן או כף מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, שמירה על נוזל בישול בסיר.
מרכיבים שתצטרך
5
שעועית ניקוז יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
6
להחזיר שעועית בישול נוזלי לרתיחה, ואז לבשל אטריות, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מסננים אטריות במסננת ולשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
8
לנקז אטריות שוב, ואז להתפשט על מגבות נייר יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
1
חותכים כמו חזיר ככל הרצוי לסלט על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
לזרוק אטריות עם 1/4 כוס רוטב בקערה. לזרוק שעועית ארוכה עם 2 כפות רוטב בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
3
מסדרים בשר חזיר, אטריות, שעועית, ומרכיבים סלט הנותרים על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
4
טפטוף עם קצת רוטב ומגישים נשאר ההלבשה בצד.
5
טבחים ' הערות: אתה יכול להחליף בשר חזיר פילה על התחת חזיר. ההלבשה יכול להתבצע 1 יום קדימה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש. עוצמת הטעם נמוגה כאשר חזיר הוא פרוס, כך לחתוך אותו לפי הצורך. חזיר Unsliced שומר, עטוף בנייר כסף ומקורר, עד 3 ימים, או קפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד והניח בשקית ניילון אטומה, עד 1 חודש.