סלט קוב תפוחי אדמה
המתכון סלט קוב תפוחי אדמה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 748 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אבוקדו, ירקות סלט, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו סלט תפוחי אדמה קוב, סלט תפוחי אדמה קוב, ו סלט קוב תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים מלוחים רותחים כדי לכסות 30 דקות או עד מכרז.
מסננים וקריר מעט. לקלף ולחתוך לקוביות.
מפזרים תפוחי אדמה באופן שווה עם 3/4 מלח כפית.
יוצקים 1 כוס רוטב על תפוחי אדמה; בעדינות לזרוק. שמור נשאר ההלבשה. מכסה תערובת תפוחי אדמה; צמרמורת לפחות 2 שעות או לילה.
מסדרים ירקות סלט באופן שווה על מגש גדול. לקלף ולקצוץ אבוקדו; לזרוק עם מיץ לימון.
מסדרים potatoe, אבוקדו, tomatoe, והבא 4 מרכיבים בשורות על סלט ירקות.