סלט שעורה חומוס מרוקאי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? סלט שעורה חומוס מרוקאי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. 883 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, הל, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט חומוס מרוקאי, סלט חומוס מרוקאי, ו חומוס, שעורה וסלט פטה.
הוראות
חום 2 כפות של שמן זית בסיר גדול על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את השעורה ואת sauté במשך 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את המרק, מים וכפית מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהשעורה רכה, בין 30 דקות לשעה, תלוי בת כמה השעורה.
מסננים את השעורה, לזרוק עם שמן זית: מסננים את השעורה מבושל דרך מסננת או מסננת ולהפעיל מים קרים על מנת לקרר אותו במהירות. לזרוק ולערבב במסננת לסנן כמה שיותר מים ככל שאתה יכול.
מניחים את השעורה על מחבת סדין ומטפטפים עליה שמן זית.
מערבבים היטב את המעיל ומניחים בצד.
מערבבים סלט מרכיבים: בקערה גדולה, מוסיפים את החומוס, פיסטוקים, משמשים, בצל ירוק ופטרוזיליה ומערבבים היטב.
מוסיפים את ההתלהבות והמיץ של הלימון ומערבבים שוב.
מוסיפים את השעורה ומערבבים.
מפזרים את תערובת התבלינים ראס אל האנוט על השעורה ומערבבים היטב. לטעום, ולהוסיף מלח במידת הצורך.
תן לסלט להשרות במשך שעה בערך לפני ההגשה. אם השעורה ספגה את כל שמן הזית, טפטוף קצת יותר על ממש לפני ההגשה.