קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

סלט תפוחי אדמה בליס הולידיי

סלט תפוחי אדמה בליס הולידיי
סלט תפוחי אדמה בליס הולידיי יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 74 סנט למנה מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי פטרוזיליה, ביצים, תפוחי אדמה בליס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30, וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה אדום בליס, סלט תפוחי אדמה אדום בליס עם עירית, ו עוגת בטטה לחג.

הוראות

1
מכניסים את הביצים לסיר, עם מים לכיסוי, ומוסיפים קורט מלח. מכסים ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוציאים את הסיר מהחום ומאפשרים לו לשבת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוציאים את הביצים מהמים ומזעזעים באמבט קרח עד שהם מתקררים. מקלפים וקוצצים את הביצים על קרש חיתוך ומכניסים לקערה בינונית. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את תפוחי האדמה לתבנית בינונית ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים במזלג, בערך 10 עד 15 דקות
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים ומקררים את תפוחי האדמה על מגש סדין.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
בקערת הגשה גדולה מערבבים יחד את הבצל, הסלרי, התענוג, המיונז, מיץ הלימון, המלח, הבצל הירוק והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים ביצים ותפוחי אדמה מקוררים. זורקים יחד ומוסיפים פלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל