סלט תרד
סלט תרד יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ולקטו-אובו שחיפשתם. תמורת 43 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -1 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 129 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-16 מנות. למתכון זה מטעם Taste of Home יש מעריץ אחד. אם יש לכם חסה אייסברג, כרוב, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זה מושלם ליום העצמאות ה-4 ביולי . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 20 דקות . הוא מתאים גם כתוספת. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . ציון זה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו טונה אסייתי עם סלט אסייתי מתוק וחריף , סלט אסייתי וסלאו סלק .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את החסה, התרד והכרוב; כסו וקיררו. בקערה קטנה, ערבבו את שאר המרכיבים; כסו וקיררו. רגע לפני ההגשה, שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו לציפוי.