קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

סלמון בגריל חזיז

סלמון בגריל חזיז
סלמון בגריל חזיז נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 434 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, שום, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סלמון בגריל חזיז, סלמון חזיז OAMC, ו סלמון אפוי חזיז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פילה סלמון בשקית פלסטיק גדולה zip-top במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
2
לטאטא יחד שמן צמחי, רוטב סויה, חומץ בלסמי, דבש, שום, פלפל אדום מרוסק מיובש, ג ' ינג ' ר הקרקע, שמן שומשום, מלח שולחן, אבקת בצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כָּתֵףכָּתֵף
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
מלח שולחןמלח שולחן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים על סלמון, הזמנת תערובת 1/4 כוס. חותם וצנן 30 דקות. מחממים גריל ל 400 (גבוה) חום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר סלמון מן המרינדה; להשליך מרינדה. סלמון גריל, ללא מכסה גריל, 4 עד 5 דקות או עד דגים מבושלים דרך פתיתים עם מזלג, מפנה מדי פעם צולה עם מרינדה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
להסיר ולהשליך את העור.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.