סלמון ממולא ברוטב סויה של שרה עם גבינת שמנת
סלמון ממולא גבינת סויה של שרה דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 603 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, שומשום, זנגביל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון ממולא ברוטב סויה של שרה עם גבינת שמנת, גבינה ובצל ממולא המבורגר עם עגבניות בגריל צ'אטני וירקות במרינדה, ו סלמון ממולא W / בצל תרד & גבינה.
הוראות
מערבבים יחד את רוטב הסויה, דבש, 2 כפות חרדל, זנגביל, שום, פתיתי פלפל אדום בקערה בינונית. מסדרים את פילה הסלמון בצלחת רדודה.
יוצקים את המרינדה על הסלמון, הפיכת פילה כדי מעיל שני הצדדים. מכסים, ומקררים במשך 20 עד 30 דקות.
בינתיים, להפוך את מלית הסלמון על ידי שילוב של גבינת שמנת, בצל ירוק, ו 1/2 כפית חרדל בקערה קטנה. מקררים עד שמוכנים לבשל את הסלמון.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו צלחת אפייה עם נייר, רדיד גריז קל.
חותכים חריץ בחלק העבה ביותר של כל פילה לעשות כיס קטן. תערובת גבינת שמנת כפית לתוך הכיס.
מניחים סלמון בתבנית אפייה מוכנה.
מבשלים סלמון בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות.
הסר מהתנור; רוטב טריאקי כפית על פילה ומפזרים זרעי שומשום. להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C). לבשל עד דגים הוא בקלות flaked עם מזלג, על 5 דקות יותר.