סלמון עם אפונה, קנוקנות אפונה, ורוטב מלפפון שמיר
סלמון עם אפונה, קנוקנות אפונה, רוטב מלפפון שמיר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח גס כשר, מיץ תפוזים, אפונה קנוקנות אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה, סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה, ו סלמון עם זיגוג צ'ילי מתוק, אפונה הצמד סוכר, קנוקנות אפונה.
הוראות
מברשת קטנה מסגרת אפייה גיליון עם 1 כף שמן.
מניחים סלמון על תבנית אפייה מוכנה.
מערבבים מיץ תפוזים ומיץ לימון בקערה קטנה; לשפוך על סלמון.
טפטוף שנותר 1 כף שמן על סלמון; מפזרים מלח ופלפל גס כשר.
בואו לעמוד 15 דקות.מטאטא Preheat. סלמון צלייה, מבלי להפוך את הדגים, עד רק אטום במרכז, צופה מקרוב ולהפוך את תבנית אפייה פעם אחת אפילו לצלות, על 12 דקות. באמצעות 2 מריות רחבות, להעביר סלמון מגש. להקיף עם אפונה קנוקנות אפונה עם רוטב לימון.
מגישים עם רוטב מלפפון שמיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.