סלמון עם סלט מלפפון ורוטב שמיר
סלמון עם סלט מלפפון ורוטב שמיר נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שן שום, שאלוט, מלפפון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם מלפפון-רוטב שמיר, סלמון צלוי ברוטב מלפפון שמיר, ו סלמון צונן עם רוטב מלפפון-שמיר.
הוראות
מערבבים שמנת חמוצה, 2 כפות שמיר, 2 כפות חומץ, שאלוט, קליפה, מיץ, ושום בקערה, ערבוב היטב; כיסוי וצינה.
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים דגים למחבת ומבשלים 3 דקות. הפוך דגים מעל, ומבשל 1 דקה.
הוסף יין; לכסות ולתת לעמוד 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
באמצעות מקלף ירקות, לגלח מלפפון אורך לתוך סרטים להניב כ 2 כוסות.
שלב מלפפון, הנותרים 1 כף חומץ אורז, הנותרים 1 כפית שמיר בקערה; לזרוק בעדינות מעיל.
מניחים על תערובת מלפפון 1/2 כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם פילה 1 ו 2 כפות תערובת שמנת חמוצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.