סלמון פריך עם תרד לימון ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, פפריקה, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו סלמון מעושן לימון ותרד tagliatelle, סלמון לטבול תרד אפוי ותפוחי אדמה, ו סלמון מצופה תבלינים עם תפוחי אדמה מטוגנים ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 15 דקות או עד מכרז, ולנקז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת.
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
4
שלב panko, בצל, אורגנו מיובש, פפריקה, ו 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובש
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים סלמון באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח. לדלות פילה בתערובת panko.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה לא דביקה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים סלמון למחבת; מבשלים 2 דקות בצד אחד או עד השחמה. הפוך דגים; מחבת מקום בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בעוד סלמון מבשל, חום שנותר 1 כפית שמן במחבת nonstick גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להוסיף שום למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף תרד, פונה לעתים קרובות; לבשל במשך 3 דקות או עד wilts תרד. מערבבים הנותרים 1/2 כפית קליפת הנותרים 1/4 כפית פלפל. סדר 1/2 תערובת תרד כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל אחד עם תערובת תפוחי אדמה 3/4 כוס פילה 1.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.