קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

סלמון צרוב עם כוסברה-Pepito Pesto

סלמון צרוב עם כוסברה-Pepito Pesto
גשו לסופר וקנו מלח כשר, זרעי כוסברה, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו סלמון צרוב פאן עם זרעי דלעת-כוסברה פסטו, סלמון צרוב פאן עם זרעי דלעת-כוסברה פסטו, ו סלמון צרוב מחבת עם רוטב שמנת Cilantro סיד (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפיות שמן צמחי בברזל יצוק גדול או מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים זרעי דלעת ו sauté עד לרחוש פופ, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
3
העברת זרעים לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי להתקרר. לנגב את המחבת נקי עם מגבת אבא ומחבת מילואים.דופק את זרעי דלעת, כוסברה, זרעי כוסברה, כמון ושום במעבד מזון עד כמובן, מרקם מגורען הוא acheived. עם ריצת מכונה, מוסיפים בהדרגה את מיץ הסיד, ו - ¼ כוס שמן. אם יש צורך להוסיף כף או שתיים של מים כדי להשיג מרקם puréed עבה. מתבלים במלח, פלפל.לשטוף ולייבש לחלוטין את פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
פילה סלמוןפילה סלמון
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים את הכפית הנותרת של שמן צמחי בברזל יצוק גדול שמור או מחבת לא מקל להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן חם מאוד; להוסיף את הסלמון, צד העור למטה. מבשלים אותו עד שהעור הוא מאוד פריך, חום כהה ומשחרר בקלות מהמחבת. זה צריך לקחת 3 עד 4 דקות. אל תתפתו לבדוק או להזיז את הדגים במחבת במהלך תקופה זו. אתה רק תצליח לעשות את זה מקל על המחבת או יותר גרוע להרוס את העור פריך להפליא שלך.לאחר העור יש crisped להעיף את הדגים, ומבשלים אותו 1 עד 2 דקות נוספות, עד הבשר הוא כמעט (אבל לא ממש) אטום במרכז. אל תתנו לו לבשל כל הדרך. הדג ימשיך לבשל אחרי שהוא עוזב את המחבת. המטרה שלך היא בשר עסיסיים ממרכז נדיר בינוני החוצה לעור crackly פריך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את פילה צרוב על צלחות, צד העור למטה. כפית פסטו מעל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6
מקשטים עם זרעי פפיטו גלם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז