זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, מנגו, פיסות אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 15%. מתכונים דומים: עוף מנגו בגריל עם רוטב מנגו תות, סאני & חם! סלסה (אננס מנגו קיווי סלסה), ו סלט מנגו-תרד עם ויניגרט בייקון חם.
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים ומערבבים את הבצל ופלפל חלפיניו עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים את השום, גרידת לימון, כוסברה; לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
גרידת לימון
כוסברה.
שמן זית
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
לדחוף את תערובת הבצל והפלפל לקצוות של המחבת, ולהוסיף את המנגו ואננס למרכז המחבת. לבשל, מבלי לערבב, עד הפרי מתחיל לקרמל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אננס
פלפל
פירות
מנגו
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
יוצקים את מיץ הלימון לתוך המחבת, ומביאים לרתיחה, בוחשים ומגרדים את חתיכות המזון השחומות מתחתית המחבת בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
4
הסר מהחום; מערבבים בחמאה, ומערבבים לשלב את כל החומרים באופן שווה. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור; מגישים חמים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.