סלסה רוחה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 3 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך זרעי כוסברה, שמן זית, צ'ילי צ' יפוטלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזו מעולה. נסו סלסה רוחה, סלסה רוחה, ו סלסה רוחה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקרוע את כל צ ' ילי לחתיכות גדולות וטוסט אותם במחבת יבשה גדולה על חום בינוני עד שהם משנים צבע קצת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את התבלינים וממשיכים טוסט במשך 2 עד 3 דקות עד שהכל ריחני.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
3
הסר מהחום ומוסיף בזהירות כ 1 כוס מים חמים רק כדי לכסות את צ ' ילי. הפעל את החום נמוך ומבשל במשך כ 15 דקות.
שים את העגבניות לרבעים, בצל פרוס, וציפורן שום שלמה על מגש קלייה, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
טפטוף עם שפע של שמן זית מתבלים היטב עם מלח ופלפל ומפזרים עלי כוסברה. לצלות עד שהכל חרוך יפה, על 10 דקות (אתה רוצה הרבה צבע עשיר עמוק אז אל תפחד אם חלק מהקצוות לקבל די שחור).
הסר את תערובת עגבניות / בצל מהמחבת הקלייה בזהירות להוסיף אותו לבלנדר, (זה יהיה חם). תערובת עד חלקה (ייתכן שיהיה עליך לעבוד 2 קבוצות). ברגע שהכל מחית, יוצקים את התערובת בחזרה לתוך הסיר על אש נמוכה הוספת קצת מים אם הסלסה עבה מדי. מערבבים את הסוכר ואת מיץ ליים ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.