סנאפר כולו אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה קלוריות 5836, 505 גרם חלבון ו 321 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה מ Foodista יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו טחינה, שמן זית, בצל אביב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סנאפר אדום אפוי, סנאפר אדום אפוי עם Avgolemono, ו סיניואז סנאפר אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בדוק שכל הקשקשים הוסרו מהדגים. ממלאים את חלל הדג עם כמה חתיכות לימון, 2 שיני שום, 2 בצל אביב חצוי וכמה פטרוזיליה וספריגים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בצל אביב
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
2
להניח חתיכת נייר גדולה על הספסל ולהתחכך עם קצת שמן זית. שמן שני הצדדים של הדגים ציון 3 חריצים עמוקים לשני הצדדים של הדג.
להניח את הדגים על החלק משומן של רדיד, ולפזר סביב חתיכות לימון הנותרים, בצל אביב, שיני שום פרוסות ועשבי תיבול. טוחנים הרבה פלפל שחור על הדג.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בצל אביב
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
יוצקים מעל היין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מניחים פיסת נייר נוספת על הדגים ולקפל את הקצוות יחד כדי ליצור חבילה אטומה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
מניחים על מגש אפייה משומנת ואופים ב 170c. במשך 30 דקות. בדוק את הדג כדי לראות אם הוא מבושל.אם זה נראה אטום פתיתי הדגים, זה מוכן. אם לא, לחזור לתנור במשך 5 דקות more.To הפוך את רוטב טחינה, למקם את טחינה במעבד מזון עם השום ועם המנוע פועל, להוסיף את מיץ לימון וכמה מים. המשך עיבוד עד התערובת היא עקביות של קרם עבה. (ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל המים) העונה עם מלח ומערבבים 1 כף פטרוזיליה קצוצה טרי.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.