סנדלר אפרסק ופטל
צריך קינוח צמחוני? סנדלר אפרסק ופטל יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.19 דולר למנה. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם אגוז מוסקט, חמאה, אפרסקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו סנדלר אפרסק ופטל, סנדלר אפרסק פטל, ו סנדלר אפרסק-פטל (מתכונים דומים).
הוראות
הקציפו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח ואגוז המוסקט בקערה גדולה. עבדו בחמאה בעזרת האצבעות או בבלנדר מאפה עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם כמה גושים בגודל אפונה.
מוסיפים את השמנת ומערבבים בעזרת מזלג עד לאיחוד. הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש 4 או 5 פעמים כדי להפגיש את הבצק. טפחו לסיבוב בעובי 1/2 אינץ', ואז השתמשו בחותך עוגיות בגודל 1 1/2 עד 2 אינץ ' כדי לחתוך ביסקוויטים. טפחו את השאריות יחד וחתכו עוד ביסקוויטים.
מניחים את הביסקוויטים על תבנית אפייה ומצננים עד שהם מוכנים לשימוש.
מכינים את המילוי: ממיסים את החמאה במחבת גדולה עם תנור על אש בינונית.
מוסיפים את האפרסקים, הקמח, הדבש, מיץ הלימון, גרידת הלימון, הווניל, הקינמון ואגוז המוסקט ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לבעבע, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הפטל ואז מסדרים את הביסקוויטים מעל.
מברישים את הביסקוויטים בשמנת ומפזרים מעט סוכר.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהפרי מבעבע והביסקוויטים מבושלים, בערך 25 דקות. (אם הביסקוויטים משחימים מהר מדי, מכסים ברפיון בנייר כסף.)
בואו להתקרר מעט לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור דרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שאטו סטי. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -10 דולר.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 למעלה חובב יין 100 קונה הטוב ביותר של 2018 שאטו סטי. מישל ' עמק קולומביה ריזלינג הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי וושינגטון עמק קולומביה. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג 'לאחר וינטאג'. היין מציע ניחוחות וטעמים תפוחים פריכים עם תווים מינרליים עדינים. זהו "ריזלינג היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטנים, גבינות קלות או עוף.