ספגטי אלה קרבונרה די קישואים
ספגטי alla Carbonara di קישואים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. אם יש לך ביצים, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספגטי Alla Carbonara Di Zucchine, ספגטי Alla Carbonara, ו ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ו sauté עד הזהב חיוור, על 1 דקה.
להוסיף קישואים ו sauté עד תחילת צבע, על 15 דקות.
בינתיים, מקציפים ביצים ופרמזן בקערה גדולה כדי להתמזג. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת ביצים וזורקים למעיל (חום מפסטה יבשל ביצים).
מוסיפים תערובת קישואים וחצי בזיליקום לפסטה; מערבבים בעדינות כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מפזרים בזיליקום שנותר ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto