ספגטי ושעועית שמנת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 1080 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, יין, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ספגטי עם קישואים ושעועית, ספגטי עם עוף ושעועית, ו ספגטי עם שעועית רחבה וארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את המניה בסיר רוטב ומחממים אותו על אש בינונית ואז להפחית להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מחממים את שמן הזית הבתולי והחמאה במחבת גדולה ועמוקה בחום בינוני עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את הפנצ ' טה מעט חום. הבא להוסיף את השום וספגטי וטוסט אטריות קלות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
פנצ ' טה
פסטה
שום
טוסט
4
מוסיפים בצל וגזר, עלה דפנה וקורנית, ומתבלים במלח ופלפל. לרכך ירקות קצת, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
גזר
בצל
טימין
5
הוסף יין ולאפשר לו להיספג לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
יין
6
מוסיפים שעועית ואז מוסיפים כמה מצקות של מלאי ומערבבים את הפסטה. שמור הוספת מלאי כמה מצקות בכל פעם המאפשר נוזלים להיספג בעיקר לפני הוספת יותר, כאילו אתה מכין ריזוטו. כאשר נוזלים נספגים וספגטי מבושל אל דנטה, 12-15 דקות, מערבבים בגבינה. התאם מלח ופלפל. כבה חום ומערבבים עוד דקה.