קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות56
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ירקות מסגרת טורקיה

מרק ירקות מסגרת טורקיה
מרק ירקות מסגרת טורקיה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. גשו לסופר וקנו אפונה, סלרי, גרגרי מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו מרק ירקות הודו הטוב ביותר של אמא, מרק ירקות טורקיה, ו מרק ירקות טורקיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פגר הודו בסיר גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל, השום, ענפי הפטרוזיליה, גרגרי הפלפל, עלי הדפנה, הטימין, גרגירי מרק העוף, המים ומספיק המים לכיסוי הכל. מביאים לרתיחה, ללא כיסוי, ואז מנמיכים את האש לשפל בינוני ומניחים להתבשל במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון עוףגרגרי בוליון עוף
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
מיםמים
3
הסר את פגר הודו ולאפשר לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
4
מוציאים כל בשר מהפגר, חותכים לחתיכות בגודל ביס ומניחים בצד. מסננים את הציר דרך מסננת או מסננת מכוסה בבד גבינה לסיר גדול אחר. מחק את החומרים הלא מאומנים.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
מסננתמסננת
סירסיר
5
מכניסים את בשר ההודו לסיר, מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בשר הודובשר הודו
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
למחרת, השתמש בכף מחוררת כדי להסיר את השומן שהתמצק על גבי הציר. מחזירים את הציר לסיר גדול על אש גבוהה, מוסיפים את הלפת, הפטרניפס והגזר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים במשך שעה, או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזר לבןגזר לבן
גזרגזר
לפתלפת
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
סירסיר
7
מוסיפים את השעועית הירוקה, האפונה והשעועית ומניחים לחום, בערך 15 דקות. לבסוף מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שעועיתשעועית
אפונהאפונה