ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica)
ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica) הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך פירורי לחם, אנשובי ארוז במלח, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ספגטי עם פירורי לחם ואנשובי, ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלויים, ו ספגטי עם שום-קלוי פירורים ואנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים באנשובי מלא במלח, יש לשטוף אותם מתחת למים קרים. עם האצבעות שלך, לחטט אותם לפתוח לאורך הגב ולהרים את עמוד השדרה להניב 2 פילה. יש לשטוף פילה שוב כדי להסיר כל עצמות בסדר; לטפוח יבש על מגבות נייר. אם באמצעות פילה אנשובי בשמן זית, להרים מתוך צנצנת או פח, משאיר שמן מאחור (אין צורך לשטוף פילה ארוז שמן). דק קוצצים 6 פילה; להפריש.
חותכים 6 פילה הנותרים לתוך 4 או 5 חתיכות כל; להפריש.
ב8-qt. סיר, להביא 5 qts. מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, על 10 דקות.
בינתיים, לשים שמן זית, שום, אנשובי קצוץ דק, צ ' ילי עמוק 12-in. מחבת (עם לפחות 2-in. הצדדים) או סיר רחב לבשל על אש נמוכה, ערבוב, עד אנשובי להתמוסס. מערבבים פטרוזיליה ואנשובי הנותרים; לכבות את החום.
כאשר פסטה נעשית כמעט, לשים בצד 1 כוס של מי בישול, ולאחר מכן לנקז פסטה ולהעביר למחבת של רוטב אנשובי. לזרוק במהירות עד שכל הגדילים מצופים היטב.
מוסיפים קצת מי בישול שמורים אם הפסטה נראית יבשה. שים בצד 2 כפות. פירורי לחם, ואז מוסיפים את השארית לפסטה וזורקים שוב.
מחלקים פסטה בין 8 קערות חמות ומפזרים כל מנה עם כמה פירורי לחם שמורים.