קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica)

ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica)
ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica) הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך פירורי לחם, אנשובי ארוז במלח, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ספגטי עם פירורי לחם ואנשובי, ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלויים, ו ספגטי עם שום-קלוי פירורים ואנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם משתמשים באנשובי מלא במלח, יש לשטוף אותם מתחת למים קרים. עם האצבעות שלך, לחטט אותם לפתוח לאורך הגב ולהרים את עמוד השדרה להניב 2 פילה. יש לשטוף פילה שוב כדי להסיר כל עצמות בסדר; לטפוח יבש על מגבות נייר. אם באמצעות פילה אנשובי בשמן זית, להרים מתוך צנצנת או פח, משאיר שמן מאחור (אין צורך לשטוף פילה ארוז שמן). דק קוצצים 6 פילה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
חותכים 6 פילה הנותרים לתוך 4 או 5 חתיכות כל; להפריש.
3
ב8-qt. סיר, להביא 5 qts. מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
בינתיים, לשים שמן זית, שום, אנשובי קצוץ דק, צ ' ילי עמוק 12-in. מחבת (עם לפחות 2-in. הצדדים) או סיר רחב לבשל על אש נמוכה, ערבוב, עד אנשובי להתמוסס. מערבבים פטרוזיליה ואנשובי הנותרים; לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
כאשר פסטה נעשית כמעט, לשים בצד 1 כוס של מי בישול, ולאחר מכן לנקז פסטה ולהעביר למחבת של רוטב אנשובי. לזרוק במהירות עד שכל הגדילים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
7
מוסיפים קצת מי בישול שמורים אם הפסטה נראית יבשה. שים בצד 2 כפות. פירורי לחם, ואז מוסיפים את השארית לפסטה וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
8
מחלקים פסטה בין 8 קערות חמות ומפזרים כל מנה עם כמה פירורי לחם שמורים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
מגישים באופן מיידי.