קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

ספגטי עם ביצים מטוגנות ופרמג'יאנו-רג' יאנו

ספגטי עם ביצים מטוגנות ופרמג'יאנו-רג' יאנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם ביצים מטוגנות Parmigiano-רג'יאנו. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, ספגטי, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו, דלעת ספגטי צלויה עם פרמזן-רג'יאנו ושמן כמהין, ו ביצים מקושקשות עם עגבניות מיובשות ופרמג'יאנו רג' יאנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הספגטי על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים את הספגטי, בהזמנת כ 1/2 כוס מי הבישול. החזירו את הספגטי לסיר והוסיפו כ-1/3 כוס של מי הבישול השמורים ו-1/2 את הגבינה. לזרוק עד הספגטי מצופה צורות רוטב שמנת, הוספת מים בישול יותר במידת הצורך. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. מחלקים את הספגטי בין קערות בודדות ומפזרים את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את החמאה ומערבלים כדי לצפות את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף רוזמרין וחום עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
6
הסר וזרוק את הרוזמרין. לפצח את הביצים למחבת. מתבלים עם שאר המלח והפלפל. להפחית את החום בינוני נמוך לכסות. מבשלים רק עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזליים, 2 עד 3 דקות. להפריד את הביצים הפרט עם מרית. סדר ביצה על גבי כל תלולית של ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים את הפטרוזיליה (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
מגישים מיד, מורה לאורחים שלך לשבור את החלמון ולזרוק את הביצה עם הספגטי.טיפ: אתה יכול בקלות בקנה מידה מתכון זה עד מנה אחת אם אתה בעצמך לארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח