צלעות כבש בגריל עם שום צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש בגריל עם שום קלוי. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 823 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך ענפי טימין, מחית שעועית, צלעות כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל שום של פאט, צלעות כבש בגריל עם יין אדום, זיגוג שום ודבש, ו צלעות כבש בגריל עם מרינדה שום רוזמרין.
הוראות
בצלחת גדולה, רדודה, לשלב את 1/4 כוס שמן זית עם טימין, שום טחון, רוזמרין וכמון.
מוסיפים את צלעות הכבש ופונים למעיל עם המרינדה. מקררים בין לילה.
הגדר את ראשי חצוי השום בצד לחתוך על גיליון גדול של רדיד טפטוף עם שמן. לעטוף את השום בנייר כסף צלוי במשך 1 שעה, עד מכרז.
הסר את הצלעות מן המרינדה; להשליך את הקורנית לגרד את השום. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל וגריל בחום מתון עד לחריכה קלה ונדירה למחצה, 5 דקות לכל צד.
מגישים את הצלעות עם שום קלוי מחית שעועית לבנה.