קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צלעות כבש צלויות ביין אדום

צלעות כבש צלויות ביין אדום
אם יש לך בצל, שיני שום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: יין אדום צלוי שנקי כבש, יין אדום צלוי שנקי כבש, ו טלה צלוי ביין עם Herbes de Provence.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
2
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית. מתבלים את הטלה עם מלח ופלפל ומחממים אותם על 3 צדדים על חום גבוה בינוני, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את השום, גזר, סלרי ובצל לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את היין האדום ומרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את עלי המפרץ וגרגירי פלפל. מכסים את התבשיל בחוזקה ומעבירים לתנור. לטגן את שוק הטלה, הופך פעם אחת, במשך כ 1 1/2 שעות, או עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר את שנקי הטלה לצלחת הגשה חסינת אובן. באמצעות מסננת בסדר, מסננים את נוזל צלימת לסיר בינוני, לחיצה על מוצקים. מרתיחים את נוזל צלימת מעל חום גבוה עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 20 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ושופכים על 1/2 כוס מעל שוק הטלה; לשמור על הרוטב שנותר חם. מכסים את שוק הטלה בנייר כסף ומחממים בתנור כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים את שוק הטלה עם הרוטב הנותר, ירקות שורש מייפל מזוגגים וכרוב אדום מטוגן.
מרכיבים שתצטרך