אם יש לך בצל, שיני שום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: יין אדום צלוי שנקי כבש, יין אדום צלוי שנקי כבש, ו טלה צלוי ביין עם Herbes de Provence.
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
2
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית. מתבלים את הטלה עם מלח ופלפל ומחממים אותם על 3 צדדים על חום גבוה בינוני, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את השום, גזר, סלרי ובצל לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את היין האדום ומרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את עלי המפרץ וגרגירי פלפל. מכסים את התבשיל בחוזקה ומעבירים לתנור. לטגן את שוק הטלה, הופך פעם אחת, במשך כ 1 1/2 שעות, או עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר את שנקי הטלה לצלחת הגשה חסינת אובן. באמצעות מסננת בסדר, מסננים את נוזל צלימת לסיר בינוני, לחיצה על מוצקים. מרתיחים את נוזל צלימת מעל חום גבוה עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 20 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ושופכים על 1/2 כוס מעל שוק הטלה; לשמור על הרוטב שנותר חם. מכסים את שוק הטלה בנייר כסף ומחממים בתנור כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים את שוק הטלה עם הרוטב הנותר, ירקות שורש מייפל מזוגגים וכרוב אדום מטוגן.