קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

ספירלות מאפה מטוגנות עם דבש, שומשום ואגוזי מלך

ספירלות מאפה מטוגנות עם דבש, שומשום ואגוזי מלך
צריך תוספת חלבית חינם וצמחונית? ספירלות מאפה מטוגנות עם דבש, שומשום ואגוזי מלך יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו קמח בתוספת דבש נוסף, מתון, גרידה כתומה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פלנטיין מטוגן עם דבש ואגוזים, ספירלות בצק עלים איטלקיות, ו מאפה יווני מטוגן עם דבש ואגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח ומלח בקערה, ולאחר מכן לעשות באר במרכז ולהוסיף ראקי, מיץ לימון, 3/4 כפית שמן, ומים. מערבבים עד צורות בצק רכות. להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, עובד רק קמח נוסף מספיק כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד הבצק הוא חלק וגמיש, 8 עד 10 דקות. לעטוף בצק בניילון נצמד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
להביא מים, סוכר, דבש, חזה לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס. להפחית חום ומבשלים 5 דקות. סירופ מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
חצי בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
מרדדים 1 חצי לתוך בערך 18-על ידי 11 אינץ ' (נייר דק) מלבן על משטח מקומח עם מערוך מקומח, מסתובב מלבן ומתהפך מדי פעם לאבק עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מדבק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
חותכים מלבן לאורכו לרצועות 5 (2 אינץ 'רחב) באמצעות גלגל מאפה או סכין חדה, ולאחר מכן להעביר רצועות מגבת מטבח יבשה מאובקת בקמח, בעדינות מתיחה רצועות 20 אינץ' כפי שאתה מעביר אותם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מרדדים את הבצק שנותר ולעשות 5 רצועות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מחממים שמן אינץ '1 במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ' עד שהוא רושם 191° על מדחום (ראה הערת טבחים, להלן). עבודה עם רצועה 1 בכל פעם, בזהירות להחליק שליש רצועה לתוך שמן חם (מחזיק שאר הרצועה באוויר ביד אחת), ולאחר מכן, באמצעות היד השנייה שלך, וו סוף רצועה (בשמן) בין tines של מזלג ארוך מטופלים. סובב מזלג, הטיית אותו זקוף להיות מאונך למחבת ועטיפת בצק לתחילת ספירלה. כאשר הבצק בשמן מתחיל לנשוף, ממשיך להוריד בהדרגה חלק לא מבושל לשמן, מזלג מסתובב לעטוף בצק סביב מזלג בספירלה רופפת (זה ייקח בערך 30 שניות בסך הכל). באמצעות מזלג רגיל, בעדינות להחזיק סוף רצועה נגד ספירלה. הפוך ספירלה באמצעות שני מזלגות ומטגנים עד הזהב החיוור, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
העברת ספירלה מגבות נייר לניקוז. פריי הנותרים 9 רצועות באותו אופן. (להחזיר שמן 375°f בין ספירלות.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
טוסט אגוזי מלך ושומשום במחבת קטנה ויבשה על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד זרעים זהובים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לחמם סירופ עד חם, ואז להשליך שידות. מסדרים ספירלות על מגש גדול וסירופ טפטוף עליהם, ואז מפזרים תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1
* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של שמן, לשים את הנורה במחבת ולהפוך מדחום כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שולי המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות.* ניתן לטגן את המאפים ולטפטף בסירופ 1 יום קדימה ולשמור, מכוסה ברפיון בנייר כסף, בטמפרטורת החדר.* תערובת סירופ ואגוזים יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר בנפרד, מכוסה, בטמפרטורת החדר.* שמן טיגון זה יכול להיות מתוח דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לקערה ולעשות בו שימוש חוזר לטיגון עוד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ