ספנאקופיטה
ספנאקופיטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, שיני שום, זרעי כוסברה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. עם כפית ציון 35%, המנה הזו די גרועה. נסו ספנאקופיטה, ספנאקופיטה, ו פאי סיר ספנאקופיטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה ומניחים על אש בינונית.
קולים בצל ושום במשך 3 דקות עד שהם רכים.
מוסיפים את התרד, מתבלים במלח ופלפל, וממשיכים לטגן עד שהתרד רפוי, כ -2 דקות.
מוסיפים מיץ לימון, מסירים מהאש ומניחים במסננת וסוחטים עודפי נוזלים. מניחים בצד להתקרר. המילוי צריך להיות קריר ויבש כדי למנוע מהפילו להיות רטוב. בקערה בינונית מקציפים את הביצים עם פטה, כוסברה ואגוז מוסקט. מתבלים ואז מקפלים פנימה את תערובת התרד שהתקררה עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס, מברישים 2 ניירות אפייה במעט חמאה מומסת. מרדדים את בצק הפילו ומניחים סדין שטוח על משטח עבודה. הקפידו לשמור על הפילו מכוסה במגבת לחה ולא רטובה בזמן שאתם פועלים למניעת התייבשות והפיכה שבירה.
מברישים את הסדין בחמאה מומסת, ואז מפזרים באופן שווה מעט אורגנו ועירית. חזור על הפעולה עם 2 גיליונות נוספים של פילו, נערמים זה על גבי זה. בעזרת סכין חדה או חותך פיצה חותכים את הסדינים לאורכם לשליש ליצירת 2 רצועות בגודל 1/2 אינץ'. לעשות את זה עם כל הסדינים של בצק.
מניחים כפית מילוי גדושה ליד פינת 1 של רצועת הפילו השכבתית. מקפלים את הקצה בזווית מעל המילוי ליצירת משולש. המשך לקפל את המשולש לאורך הרצועה עד שתגיע לסוף, כמו קיפול דגל.
מברישים את החלק העליון בחמאה ואבק בפרמזן, מניחים על תבנית מוכנה ומכסים תוך כדי הכנת המאפים שנותרו. חזור על הפעולה עד שכל רצועות המילוי והפילו נגמרות.
אופים 20 עד 30 דקות עד שהמשולשים פריכים וזהובים.