סקווש בלוט עם בצל אדום ודומדמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סקווש אצטרובל עם בצל אדום דומדמניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 240 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך פפריקה, פלפל קאיין, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלעת בלוט ממולאת בצל, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו פילה בקלה חריף עם רוטב קוקוס-סקווש על סקווש קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. לשטוף סקווש, באמצעות סכין משונן, לחתוך בזהירות במחצית לגרוף את הזרעים.
חותכים כל חצי לארבעה פרוסות לאורך.
מערבבים סקווש ושמן בקערה וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מניחים על תבנית אפייה וצולים עד משחימים ומכרז לחלוטין כאשר פירסינג עם מזלג, כ 30 דקות.בינתיים, לשלב חמאה ושום בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים ברציפות ומבשלים עד השום הוא זהוב וחום החמאה מעט.
הסר מן החום בזהירות להוסיף חומץ שרי.
מוסיפים בצל, פפריקה, פלפל קאיין, דומדמניות ודבש, וחוזרים לתנור על אש נמוכה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך, על 10 דקות.מערבבים בחומץ יין אדום, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מגישים סקווש חם, מצופה ברוטב.