סקווש & ריקוטה עוטפת עם סלסה כוסברה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סקווש & ריקוטה עוטפת עם כוסברה salsan. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 632 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך טורטיות חיטה, כמון, צ'ילי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פפריקן וכוסברה שפשפו סטייקים עם סלסה בכתום-כוסברה, ריקוטה אפויה עם מולסה רימונים, ו סלמון עם כוסברה / סלסה מנגו כוסברה.
הוראות
לזרוק יחד את הדלעת, כמון ו 2 כפות שמן בקערה ומתבשל היטב. מבשלים על מחבת חמה במשך 3-5 דקות בכל צד עד חרוך קלות ורך.
מערבבים יחד את הצ ' ילי, כוסברה, גרידת ליים וסחיטה של מיץ עם שמן כפות הנותרים כדי להפוך סלסה. טוסט tortillas על מחבת במשך 30 שניות בכל צד. מקפלים אותם לשניים, ואז שוב חצי כדי לעשות כיס.
מניחים כמה פרוסות סקווש בפנים ו dollop על כמה ריקוטה.
טפטוף עם סלסה ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.